ברכות, כרטיסי ברכה, גלויות, איחולים
טיפים ועדכונים מהאתר

לפרטים נוספים הקלק כאן
טיפים ועדכונים מהאתר




אתר הברכות הישראלי
טיפים, עדכונים וחדשות מהאתר.
עדכון מספר 18 - ינואר 2008

שלום גולשים יקרים,
בגליון הפעם קלרה מנצלת את המומנט של תחילת שנת 2008 ועושה קצת סדר ומעלה רעיונות נחמדים איך אפשר לציין את האירוע וכמובן גם להנות ממנו.

אם עוד לא קפצתם לבקר, אתם מוזמנים לקרוא את הפינה המקסימה מאת מירב לייבה ובה ברכות, סיפורים ומתכונים לשבת. בואו להתרשם!


הפינה של קלרה

חודש ינואר הגיע , החודש הראשון בשנה
מה הוא מסמן לכל אחד מאיתנו ?


-לחץ בעבודה : חודש ינואר וחברו הטוב - סוף חודש דצמבר הם בהחלט צמד חמד של ימים קשים ולחוצים שמתבטאים בספירות מלאי, דוחות, כספים... פתאום אין זמן לכלום וכשאתם מחתימים כרטיס ביציאה - אפילו השעון שואל אתכם למה נשארתם כל כך מאוחר. אבל ... תתנחמו :-) זה קורה רק פעם בשנה :-)

-הסילבסטר ? היה איש טוב? היה איש רע? חברה שלי בורי (זהו כינוייה כיון שהיא שונאת דגים), אומרת תמיד שצריך לנצל כל אופציה לשמחה וחגיגה. נכון שזה לא תאריך עברי ונכון שאנחנו לא חוגגים את הכריסמס, אבל... תענו לי מהר באיזה תאריך עברי נולדתם???? זוכרים רק את הלועזי אה?!?!??
בנוסף, המסורת העתיקה של הספירה לאחור שסופה מלווה בנשיקה בהחלט מעלה חיוך על הפנים. ממליצה לכם לצאת לבלות ולא להישאר בבית.

-ימי הולדת - שנה חדשה של ימי הולדת מתחילה, איסוף כספים בעבודה, שבירת הראש לקניית מתנות חדשניות ולא בנאליות. תמיד יש את אלו שנולדו ב 1.1 - ואיך אנחנו כועסים על עצמנו כשאנחנו שוכחים תאריך כזה משמעותי!!
עצה שלי תמיד תשאלו את החוגג: "מה אתה מעדיף? משהו פרקטי או משהו קיטשי" אם ענה קיטשי - ניצלתם, תקנו פיג'מה או נעלי בית חמודות לחורף (ינואר ? זוכרים?) אם ענה פרקטי - תדרשו לדעת מה בדיוק!!
ואתם החוגגים (ואני ביניכם) אל תעשו להם חיים קשים, תחשבו מה תכננתם לקנות השנה ופשוט תבקשו. גם פרטי לבוש טריוויאלים הם רעיון. אני לדוגמא ביקשתי חגורה שחורה, הקודמת נקרעה לי :-)

-חידוש מלאי - במקומות העבודה בהם מחלקים מתנות לרגל יום ההולדת, ינואר הוא החודש שבו בדרך כלל מחליפים ספק או שמחליפים רעיון ואז אתם הראשונים לקבל את המתנה החדשה, הראשונים לנצל אותה וכמובן הראשונים להעביר ביקורת (בונה, בונה!!!)

-SALE!!!!!! - בין דצמבר לינואר כל החנויות נמצאות במכירות סופעונה מטורפות - בגדים, נעליים, כלי בית, ריהוט. תקשיבו טוב לרדיו, תפתחו את העיתון. אל תפספסו את המבצעים השווים האלו, רק תוודאו שהם שווים, כן... ?

אז מה בעצם אומר לכם החודש הזה ?
קחו דף ועט ותתחילו לכתוב, מה הציפיות שלכם מעצמכם השנה?
מה אתם שואפים להשיג?
להוכיח את עצמכם בעבודה? לבלות יותר עם הילדים? ללמוד לבשל?
תתלו את הרשימה במקום שרק אתם יכולים לראות, תסתכלו עליה כל יום ובכל פעם שתגיעו לאחד היעדים - פנקו את עצמכם בארוחת בוקר עם חברה טובה או שתשנוררו מסאג' מבן הזוג :-)

ועד אז... שתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה
קלרה


עד כאן גליוננו להפעם.
שיהיה לכולנו יום מקסים!!

אני מזכיר לכם שיש גם גירסה באנגלית. אם עוד לא ראיתם, אשמח אם תפיצו, תעירו ותבקרו באתר בכתובת: http://GreetingsText.com


נשמח לקבל תגובות לגליון זה ובכלל על האתר, ולמי שהצטרף בינתיים או רוצה לקרוא שוב את העדכונים הקודמים, אפשר להתחיל בקישור הזה.

אם גם לכם יש רעיון לטור או פינה או שיש לכם ידע בתחום הקשור לנושאים הקשורים לאתר, אתם מוזמנים לפנות אלי. כמובן שלכותבים יינתן הקרדיט המתאים.


אני מקווה שנהניתם.
אנא אל תהססו לשלוח מייל זה למכרים (בצרוף המלצה חמה להירשם , כמובן).

להתראות בחודש הבא, ועד אז אשמח לראות אתכם באתר הברכות הישראלי.


אוריאל


2 תגובות התפרסמו לגליון זה


[1] ; (02.02.08)
האם יש באתר חומר כמו "מערכונים",אני מתכוונת לקטעים שאפשר להמחיז אותם..
תודה
אהובה

אהובה

[2] ; ברכות לכל שמחה (22.01.08)
נשמח לקבל עוד ברכות כמו למשל ברכות לבר מצוה ימי הולדת יום נישואים וכל דבר אחר שיכול לעזור

בתודה רבה
סיגל קהל

סיגל קהל



הוספת תגובה
אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש של אתר הברכות הישראלי, לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.

שם:
דואר אלקטרוני:
הציגו את כתובת הדואר האלקטרוני שלי באתר
כותרת:
תוכן:



הוספה למועדפים | יצירת קשר | שאלות נפוצות | תקנון האתר | קטעים בהמתנה | אודות האתר | קישורים | מפת האתר

מומלצים: ברכות הנהנין | ברכות | ברכות ליום הולדת | יום הולדת | יום הולדת 50 | יום המשפחה | אהבה | תודה | חינה | מורה | סבתא | סליחה | הצלחה | אירוסים | פסח | חנוכה | סוכות | ברכות לחנוכה | ברכות לפורים | סוף שנה | שנה טובה | ראש השנה | שנה חדשה | תחילת שנה | יום נישואים | יום נישואין | מתנה | נסיעה | גננת | פרידה | טיסה | שחרור | גיוס | תואר | ברכות פרידה | ברכות לחבר | ברכות לבר מצווה | ברכות ליום האהבה | חתונה | Greetings text | greetings portal | קרמיקה ומתכוני גלזורות | כמהין | אבחון דידקטי | מחשבות על החיים